Vad kul att du hittade hit! Här bloggar jag om allt som rör skrivande och läsande och allt som rör mitt författarskap förstås. Min debutbok Den åttonde dödssynden kom ut på Norstedts i slutet av juli och det har varit en fantastisk resa så här långt.

Jag har tidigare bloggat på Books & Dreams sida, där jag på Debutantbloggen skrev om min resa mot utgivning. Nu är ju min bok ute och lever sitt eget liv, och debutantbloggen får vila. Men sluta blogga vill jag inte göra. Så här fortsätter resan.

En första spännande nyhet är att jag i fredags fick reda på att jag numera också har ett danskt förlag! Modtryk heter det och har en massa spännande författare, som Åsa Larsson, Jan Guillou, Maria Sveland, Stieg Larsson, Tove Alsterdal, Jens Lapidus, David Lagercrantz, Kristina Ohlsson. Så jag har fint sällskap, minst sagt. Eftersom det är så nytt vet jag inte alls exakt vad det här innebär, eller när boken kommer på danska. Men det är otroligt roligt och uppmuntrande att ett danskt förlag tror och vill satsa på mig.

Jag nöjer mig med det så länge. Vi hörs!

Leave A Comment

Senaste inläggen

Kategorier